Η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ ασχολείται αποκλειστικά εδώ και 10ετία με την επισκευή και εμπορία Αεροκαθισμάτων Οχημάτων και Μηχ. Έργων.

Ένα Σωστό κάθισμα συνεπάγετε με μια απολαυστική οδήγηση.

Ερχόμαστε στον χώρο σας να διαγνώσουμε τις βλάβες και να λύσουμε το πρόβλημά σας.

Διατίθενται μεγάλη γκάμα καθισμάτων για όλους τους τύπους Οχημάτων σε καινούρια και μεταχειρισμένα .

Αποστολή καθισμάτων με αντικαταβολή σε όλη την χώρα.

Όταν η επισκευή του καθίσματος είναι χρονοβόρα ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ!!!!

Τοποθετούμαι δικό μας κάθισμα για την άμεση επιστροφή στην δουλειά σας

Κινητό συνεργείο

Επισκευές καθισμάτων - Επισκευές αεροκαθισμάτων

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ ιδρύθηκε για να βρίσκεται πάντα πλάι στην Άνεση του οδηγού και να ανταποκρίνεται Υπεύθυνα και Εγγυημένα στην Εμπορία και Επισκευή Αεροκαθισμάτων Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων.

 

episkeyiΌταν δεν νιώθεις άνετα στο κάθισμα σας για τον λόγο ότι είτε είναι παλιάς γενιάς είτε έχει φθορές, δίνοντας μας πληροφορίες για τον τύπο του οχήματος σας (Τηλεφωνική Επικοινωνία ή με το Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για την άνεση και εργονομική λειτουργία που θέλετε να σας παρέχει ένα κάθισμα η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ θα σας συμβουλεύσει και θα σας δώσει λύση για τον τύπο καθίσματος ISRI ή GRAMMER που αρμόζει στο όχημά σας, με βασικό στοιχείο πάντα την δουλειά σας.

 

Η Εταιρεία μας για ακόμα μια φορά, πρωτοπορεί στον χώρο της και είναι η μόνη στην Ελλάδα που διαθέτει για την ταχύτερη και εγγυημένη επισκευή του καθίσματός σας, πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.

Μετατροπές καθισμάτων - αεροκαθισμάτων

050Η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ μπορεί σ΄οποιαδήποτε όχημα ή Μηχ. Έργου να προσαρμόσει το αεροκάθισμα της αρεσκείας σας έπειτα από τεχνικές συμβουλές. Όταν το πρόβλημά σας είναι ότι οδηγείτε σε σημείο υψηλό ενώ το κάθισμά σας είναι ρυθμισμένο στην τελευταία κατώτερη σκάλα έχουμε την λύση. Σ΄ οποιοδήποτε Αεροκάθισμα ISRI ή GRAMMER γίνονται βελτιώσεις πιο ξεκούραστη οδήγηση.

Αξεσουάρ καθισμάτων - αεροκαθισμάτων

accesoriesΑντιπροσωπεύουμε όλες σχεδόν τις μάρκες στα αξεσουάρ ανταλλακτικών καθισμάτων για να είμαστε οι καλύτεροι και στην εφαρμογή και την υποστήριξη . Είμαστε πάντα στην διάθεσης σας, να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση !

  • ISRI Για όλα τα μοντέλα σε ειδικές τιμές !
  • Grammer Για όλα τα μοντέλα σε ειδικές τιμές !

Πλήρης παρακαταθήκη αξεσουάρ και ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση. Τα γνήσια ανταλλακτικά προσφέρουν σαφώς εγγύηση. Αλλά και μεταχειρισμένα με τα υψηλότερα standards και προδιαγραφές των γνήσιων εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια και μια οικονομικότερη λύση.

Ταπετσαρίες καθισμάτων - αεροκαθισμάτων

Υπάρχει μεγάλη γκάμα σε υφάσματα και δέρματα για την αντικατάσταση της ταπετσαρίας του καθίσματος, ύφασμα με μεγάλες Αντοχές και Άριστες προδιαγραφές επίσης και καλύμματα για όλους τους τύπους καθισμάτων ISRI και GRAMMER.

Υποκατηγορίες