Τρόποι Αποστολής

Για όλη την Ελλάδα
Σημείωση: Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 20 €

Ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέξατε υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι αποστολής:

  • Γενική Ταχυδρομική (Ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών, courier)
    Για ολα τα προϊόντα η παραγγελία σας αποστέλλεται με την Γενική Ταχυδρομική και την παραλαμβάνετε στον χώρο που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή). Μόνο με αντικαταβολή.

  • Μεταφορική εταιρεία
    Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία, σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι ανάλογα με τον όγκο του δέματος. Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες ή με πληρωμή κατά την παράδοση. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκτός Ελλάδας για Κύπρο
Μπορεί να γίνει αποστολή προϊόντων και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Επιστροφές προϊόντων
Μπορείτε να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους εφόσον βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία μαζί με την απόδειξη πώλησης. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν προτίθεστε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωρίζοντας μας έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος μετά την παραλαβή του ή να σας πιστώσουμε με το αντίστοιχο ποσό.