Ρυθμίστε το κάθισμά σας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

Το κάθισμα του οδηγού είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία επαφής μεταξύ οδηγού και λεωφορείου. Η εργονομία, η άνεση και οι εξατομικευμένες δυνατότητες προσαρμογής του καθίσματος του οδηγού αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις, ώστε ο οδηγός σας να μπορεί να μεταφέρει τους επιβάτες με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό τους.
Η σωματική καταπόνηση των οδηγών λεωφορείων, η οποία προκαλείται λόγω ακατάλληλου ή φθαρμένου καθίσματος οδηγού, μπορούν να προξενήσουν διάφορες επιπτώσεις στην υγεία. Αυτές οι επιπτώσεις οδηγούν σύντομα σε άγχος, κόπωση αλλά και σε απουσίες από την εργασία.
Με το αναπαυτικό αεροκάθισμα ελεγμένης ποιότητας OMNIplus κάθεστε σε μια θέση εργασίας, η οποία συμβάλλει ενεργά στην αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Συνδυάζει εργονομία με άνεση και προλαμβάνει αποτελεσματικά πόνους στην πλάτη.
Το σημείο τεχνικής υποστήριξης OMNIplus δεν σας παρέχει μόνο ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά την επιλογή του κατάλληλου καθίσματος οδηγού. Σας υποστηρίζει επίσης κατά την επισκευή των ήδη διαθέσιμων καθισμάτων οδηγού και κατά την παράδοση όλων των ανταλλακτικών. Είτε πρόκειται για εκ των υστέρων τοποθετήσεις ή για μετατροπές των σημερινών και παλαιότερων καθισμάτων οδηγού είτε για εξατομικευμένες επιθυμίες, όπως π.χ.
κάθισμα οδηγού στη σχεδίαση των καθισμάτων επιβατών – στο σημείο τεχνικής υποστήριξης OMNIplus θα βρείτε το κατάλληλο άτομο επικοινωνίας, αν έχετε απορίες σχετικά με τα καθίσματα.